Min egen Frökollektion! Jag kan stolt presentera min egen frökollektion. Under sommaren och hösten har jag samlat fröer från torparträdgården och tillsammans med AnnaKarin som driver webbyrån Pejper har vi utvecklat designen på fröpåsarna. Att samla fröer är roligt och spännande. Och att göra fröpåsar är ännu mera spännande. Så vad finns då i min lilla frökollektion?

  • Pionvallmo, Papaver somniferum.  En ettårig vallmo som blommar fantastiskt med dubbla rosa blommor. Dessutom är frökapslarna mycket dekorativa. ca 1000 fröer i påsen.
  • Stockros, Alcea rosea pleniflora rosa En dubbelblommande rosa stockros. Stockrosor är tvååriga men kan vara fleråriga om du klipper av blomstängeln när den blommat färdigt. ca 30 fröer i påsen.
  • Luktärt, Lathyrus odoratus Ettårig. Torpets egen blandning av luktärtsorterna Franciscus Cupani och Stars and Stripes. Med dessa och du kommer att ha härliga luktärtsbuketter under sommaren. ca 20 fröer i påsen.
  • Anisisop, Agastache rugosa ’Golden Jubilee’ Perenn. en annorlunda anisisop med limefärgat bladverk som är väldigt fin konstrast till de blåa blomaxen. Fjärils- och biväxt. Ca 25 fröer i påsen.

Varje påse kostar 35 kronor och frakt om 25 kronor tillkommer.
Aktuell frökollektion hittar du i min webbutik, flera nyheter har kommit! Klicka här för att komma till webbutiken!

Ha en fin dag!

/Kenneth