Drömmen om trädgårdstorn och luktärter

mar 3, 2020 | Frösådd, Sommarblommor, Torparträdgård, Trädgårdsprojekt | 1 kommentar

Jag har ett trädgårdsprojekt som jag just nu planerar. Min dröm är att ha ett par trädgårdstorn full med luktärter. Visst låter det som en lysande idé? Och dessutom tror jag att det passar alldeles utmärkt i en torparträdgård.

Trädgårdstornet ska se ungefär ut som på bilden, kanske inte lika högt och robust, men i samma stil. Jag har funderat på att tillverka trädgårdstorn nu ett tag, men efter min instragramkompis @torpfors gjorde ett par fina torn så måste jag också komma till skott.

Luktärter ska få vira in sig i dessa torn och sprida sin doft i trädgården. Jag har valt två sorter av luktärter:

Fransicus Cupani (den övre bilden)
Stars and Stripes (den undre bilden)

Jag kommer att förkultivera luktärterna inne under växtlampa så att jag får fina plantor att plantera ut i trädgården. Ca vecka 12 börjar jag med luktärtprojektet. Det finns ett litet smolk i bägaren. Rådjuren är förtjusta i luktärter. Men det ska inte stoppa mig! Jag ska inhandla ett lager med Tricogarden och kriget mot råddjuren kan börja!

 

Handla här!

Läs mera här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0