Trädgårdsmästarens jul

okt 27, 2022 | Evenemang

torparjul | Sandborgs Trädgård

 

Trädgårdsmästarens jul; julpaket i webbutiken!

 

Tänka sig, det är mindre en två månader till jul! När man tittar ut genom fönstret och fortfarande ser vackra höstfärger i träden är det svårt att förstå att det är inte långt kvar tills vi ska fira jul igen.

Jag har som tradition i min lilla firma att erbjuda små julpaket i min webbutik. Jag har gjort små fröpaket till specialpris där jag har valt flera av mina favoriter. I år finns det följande julpaket i form av fröer till specialpris:

Julpaket Vallmo
Julpaket Rosenskära
Julpaket Fjäril
Julpaket Stockros

 

julpaket | Sandborgs Trädgård

 

Just nu finns dessa fröpaket till ett bättre pris. Passa på och handla inför nästa odlingssäsong till dig själv eller till en trädgårdsvän. Fröna kan du alltid förvara i frysen för att bevara grobarheten om du vet att det tar ett tag innan du sår dem. Vissa sorter brukar ta slut rätt snabbt, och då kan det hända att de inte finns när du väl ska köpa dem under våren.

Även små julpaket av botaniska blad finns att köpa just nu. Vackra små konstverk av dessa reproduktioner där svenska växter är avbildade. Just nu i 3-pack för ett bra specialpris. Finns i tre olika varianter.

 

Julpaket | Sandborgs Trädgård

 

Rama in dessa till små vackra tavlor och fixa den gröna stilen hemma. ett tips är att det finns billiga och snygga ramar som passar perfekt på IKEA.

Vill du utforska och titta närmare på mina julpaket, klicka här!

Specialpriserna gäller till den 19:e december eller så långt lagret räcker.

 

Julpyssel

Jag försöker alltid ha tid med lite julpyssel inför jul och tillverka mina egna julprydnader. Det är något rofyllt med det hela att pyssla i lugn och ro och skapa något fint som inte tar alltför långt tid och framför allt inte är för svårt. I bästa av världar samlar du ihop några kompisar och har en pysselkväll, men det går lika bra ensam med lite skön musik och varför inte lite gott vin!

 

julpyssel | Sandborgs Trädgård

 

Jag har gjort en hel pyssel genom åren och gjort lätta steg-för-steg anvisningar. Klicka här så kommer du till ett tidigare blogginlägg där jag har samlat många av mina pyssel.

 

Ha det fint ni all!
/Kenneth

Handla här!

Läs mera här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0