Öppen trädgård den 3:e juli

jun 20, 2022 | Evenemang, Sandborgs Trädgård

Välkommen till Sandborgs Trädgård

 

Den 3:e juli slår många trädgårdar upp sina dörrar och alla trädgårdsintresserade kan få ny inspiration eller bara stilla sin nyfikenhet. Det är föreningen Svensk Trädgård som anordnar evenemanget Tusen Trädgårdar, och vi är med!

Kl 10 – 15 har vi öppet söndagen den 3:e juli. Det ska bli otroligt roligt att få träffa trädgårdsintresserade mänskor och få samtala om trädgård. Vår trädgård ligger vid torpet Sandborg i Stjärnhov, mitt i Sörmalnd. Adressen hit är:

Hyltingeö Sandborg, 64696 Stjärnhov. Det ligger mellan Gnesta och Flen. Du svänger av väg 57 och kör grusvägen ca 1,2 km.  Det finns begränsat med parkeringsplatser, så samåk gärna.

 

 

Trädgårdsmästeriet

 

Du hittar perenner och även pelargoner till salu under Öppen Trädgård. Eftersom det är mycket småskaligt är det begränsat med växter av varje sort. Vissa finns det lite mera av, andra ett fåtal. Det finns till salu kan du se i webbutiken, klicka här. 

Du kan om du vill, köpa dina perenner i förväg i webbutiken så finns växter klara och redo att hämtas på Öppen Trädgård den 3:e juli. Om du verkligen vill ha någon växt kan detta vara att rekommendera. Eller så hänger du på låset vid öppning. Vi har separata lagersaldon för webbutiken, och det betyder att det finns att köpas under Öppen Trädgård trots om det står slutsålt.

Även pelargoner finns till salu. Här finns det från zonalpelargoner till doft- och vildpelargoner. Passa på och införskaffa din egen Pelargon australe, som är min egen favorit. Klicka här så ser du våra pelargoner.

Även fröpåsar, botaniska blad och betongblommor kommer att finnas. 

 

Fika på torpet

 

 

Passa på och fika på torpet. Vi erbjuder en fikapåse med hallongrotta, kardemummabulle och en kolasnitt för 45 kronor. Kaffe kostar 15 kronor. Allt är naturligtvis hembakat. Slå dig ner en stund i trädgården och mumsa på våra bakverk.

 

Rundvandring i trädgården kl 12.00

 

Är du intresserad vad som växer i våra rabatter och vill veta mera om trädgården, är du välkommen på en rundvandring som vi gör i trädgården med start kl 12. Rundturen tar ca 30 minuter. Du kan förstås passa på och ställ dina egna frågor efter rundvandringen.

Behöver du hjälp eller fråga något, så håll utkik efter en Sandborgs-knapp! Vi som bär en sådan hjälper dig gärna!

 

Välkommen till Sandborgs Trädgård den 3:e juli kl 10-15!

/Kenneth

 

Handla här!

Läs mera här!

En trädgård växer fram

En trädgård växer fram

Att utveckla en trädgård   Ni som har följt mig på bloggen och på instagram vet redan att vi...

Så lyckas du med vallmo

Så lyckas du med vallmo

Papaver - vallmo   Poppy I love you! Finns det något mera romantiskt än vallmo. Denna skira...

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0