Jultider hos trädgårdsmästaren; webbutiken är pyntad!

okt 19, 2021 | Evenemang, Sandborgs Trädgård

 

Längtar ni till jul?

Vissa lever verkligen upp till julen och lägger upp scheman för att hinna med allt; andra tycker att det är den jobbigaste tiden på året med alla dess krav att allt ska vara perfekt och fixat till tusen. Med åren kan jag tycka att mina krav har minskat, nuförtiden är det nästan full fokus på mat och pyssel inför jul. Och att försöka hitta tid att umgås och mysa med vänner; det är viktigt.

Att gå igenom mammas gamla receptsamling och laga traditionell julmat är något jag måste göra nuförtiden. Att hitta tillbaka till sina finlandssvenska rötter genom gamla recept har blivit väldigt viktigt. Så nu hittar man alltid kålrotslåda, plommonkräm och jultårtor på vårt julbord!

 

Jul i webbutiken

 

Webbutiken i min lilla trädgårdsfirma Sandborgs Trädgård är nu pyntad till jul. Eftersom jag gillar att pyssla så har jag gjort en liten kollektion av julstjärnor som du kan hänga i julgranen eller i ett granris, eller varför inte i fönstret. Julstjärnorna säljs i 3-pack och finns i sorterna:
– Ängel
– Frost
– Saga
– Mix, som består av 1 stjärna av varje sort.

ett paket kostar 79 kronor, frakt tillkommer.

Klicka här så kommer du direkt till webbutiken!

 

Fröpaket och fröogram

 


Bild på fröpaket Torparträdgård

Från och med nu kan du köpa fröpaket till specialpris. Ett fröpaket består av 3 fröpåsar med olika teman:
– Fröpaket Fjäril
– Fröpaket Torparträdgård
– Fröpaket Blomsterkaramaller

Ett fröpaket kostar 95 kronor (ordinariepris 105 kronor)

Du kan också just köpa ett Fröogram till specialpris. Ett fröogram består av ett dubbelvikt kort tillsammans med en fröpåse. Varför inte skicka en speciell julhälsning eller ha med som en ge-bort-present när du går på en glöggfest. Fröogram finns i två utföranden:
– Fröogram Pionvallmo
– Fröogram Linnétagetes 

Ett fröogam kostar 57 kronor (ordinariepris 64 kronor)

 


Bild på fröogram Linnétagetes

Så klart finns alla andra fröpåsar och botaniska blad även till salu, men just nu kan ni hitta lite andra paket av mina egna favoriter i webbutiken.

Den stora trenden är att ha egengjort julpynt. Så har du varken tid eller ork att göra egna, så varför inte beställa mina julstjärnor så får du handgjort och närgjort julpynt. Och passa på och unna dig en lite julklapp i form av ett fröpaket, eller ge bort till en kär trädgårdsvän?

Klicka här så kommer ni till webbutiken!

Att så ett frö är ju att tro på framtiden, och det vi väl alla?

Ta hand om er vänner,

Kenneth

 

 

Follow

Handla här!

Läs mera här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0