Kort ’pionvallmo’

 

Hurra en tävling!

 

Javisst! Vi firar att webbutiken är öppen och att jag har lanserat nya dubbelvikta kort från Sandborgs Trädgård med motiv från torpet. Just nu finns det två motiv; pionvallmo och ett adventskort med julbak av pepparnötter.

Kollektionen är liten och antalet är begränsat, men tycker ni att det är fint med ett kort från Sandborgs Trädgård att ge bort till en kär vän så kan jag utöka med flera kort. Fina bilder från torpet är det ingen brist på.

 


Kort ’advent’

Komplettera ett kort med en fröpåse och skicka ett fröogram! Det är en mycket trevlig present till den som älskar trädgård. Korten finns i webbutiken och kostar 29 kronor styck.

 

Delta gärna i min tävling!

Just nu har jag en tävling där du kan vinna ett fröogram bestående av ett kort av pionvallmo eller ett valfritt fröpaket bestående av två fröpåsar. Du kan välja själv vilka fröpåsar du önskar vinna. Hela frökollektionen hittar du i webbutiken genom att klicka här. 

Tävlingen är på instagram klicka på @tradgardsmasteriet så kommer du till min instagramsida och leta upp inlägget med tävlingen. I texten där ser du också vad du ska göra för att vara med och tävla. Tävlingen pågår till fredagen den 1:a oktober.

Lycka till!

/Kenneth

 

 

Follow

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Håll dig uppdaterad om vad som är aktuellt i trädgården, få perenntips, inspiration, trädgårdsresmål och ett och annat recept från torpets kök!

Du är nu prenumerant på vårt nyhetsbrev!