Trädgårdsmästarens julspecial

nov 21, 2020 | Evenemang, Sandborgs Trädgård

Julerbjudande från Sandborgs Trädgård

 

Julen närmar sig med stormsteg och redan i nästa helg får vi tända det första ljuset i vår adventsljusstake. Det är välkomnande med levande ljus som lyser upp mörkret. Mycket är inte sig likt p g a Coronakrisen som vi nu genomlever. Jag hade länge planerat att ha en liten Öppen Vinterträdgård på torpet, men den är inställd sedan en tid tillbaka. Tanken var att här skulle ni hitta olika lökar som exempelvis hyacinter och amaryllis, men också också julkransar och julpynt och umgås över lite glögg och goda hembakta julkakor.

Vi öppnar i stället upp torpet på nätet. Tyvärr kan jag inte erbjuda allt som var tänkt från början men det som går lätt att skicka till er finns att beställa och dessutom till julspecialpris! Titta gärna in på specialhemsidan för Trädgårdsjulen och läs mera om den genom är klicka här.

Fri frakt vid köp från 60 kronor.

I julspecialbutiken kan ni köpa:
– Fröpåsar
– Unika botaniska blad
– Handgjorda charmiga julänglar

Ingen frakt tillkommer om du beställer varor för 60 kronor eller mer. Exempelvis beställer du två fröpåsar, eller en fröpåse och ett änglapaket blir det en leverans utan fraktkostnad. De botaniska bladen eller kopparsticken är helt unika, handkolorerade från 1800-talet. Att hitta sådana någon annanstans blir rätt svårt. De botaniska bladen som jag nu erbjuder tillhör en större samling på ca 250 stycken som jag en gång i tiden ropade in på Stockholms Auktionsverk. Rama in dem och gör fina som tavlor.

Kopparsticken är i paket om 3 stycken och priset för ett paket är 180 kronor fraktfritt. Ordinariepris är 80 kronor per styck.

 

Min frökollektion har varit mycket populär och flera sorter blev slut omgående. Men det finns ett begränsat antal av några sorter kvar. Så här är det först till kvarn.
Fröer som finns är:
– Pionvallmo
– Anisisop ’Golden Jubilee’
– Purpurklätt ’Oculata’

Beställ minst två fröpåsar och du får dem fraktfritt!

Visst är de charmiga, torpets små egna handgjorda änglar. Du kan hänga upp dem i julgran, i ett ris eller varför inte i fönstret. Beställ dem med något annat och du får dem fraktfritt, exempelvis med en fröpåse eller ett paket med botaniska kopparstick.

Julspecial på Sandborgs Trädgård gäller t.o.m. den 13:e december eller så långt lagret räcker. 

Välkommen till Trädgårdsmästarens jul!

/Trädgårdsmästaren Kenneth

Follow
 

Handla här!

Läs mera här!

En trädgård växer fram

En trädgård växer fram

Att utveckla en trädgård   Ni som har följt mig på bloggen och på instagram vet redan att vi...

Så lyckas du med vallmo

Så lyckas du med vallmo

Papaver - vallmo   Poppy I love you! Finns det något mera romantiskt än vallmo. Denna skira...

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0