Behöver du hjälp med att förverkliga dina trädgårdstankar? Har du fastnat fast i din trädgårdsplanering och behöver någon att bolla med?

Nu i november känns trädgårdssäsongen rätt avlägsen. Men det är just nu som du bör börja tänka på vad du vill göra i din trädgård i nästa år. En trädgårdskonsultation är ett första steg. Vi går igenom din trädgård, vad du vill med den och vilka förväntningar du har. Att få konkreta tips hur du beskär, planterar och hur du tänker med ståndort är kunskap som du kommer att ha nytta av hela trädgårdsåret och många många år framåt. Att få tips på olika växter som du kanske inte tänkt på eller känner till och få input på siktlinjer, sittplatser eller kanske var någonstans jag ska ha mitt trädgårdsland. Läs mer om trädgårdskonsultation här.

Du kanske behöver hjälp med en rabatt, kanske skapa en fjärilsrabatt? Eller du är trött på att rådjuren äter upp dina växter år efter år? Du vill att rabatten blommar och är fin från vår till höst och inte bara under en kort tid mitt på sommaren? Absolut ska du satsa på en konsultation där vi skapar rabatter som är fjärilsvänliga som blommar och är frodiga hela säsongen och som rådjuren ratar och går i stället till grannens rabatter.

Det är nu som vi lägger grunden till nästa års trädgårdsprojekt. Passa på och boka en konsultation till det gamla priset, en prisjustering kommer att ske i nästa år.

Ha en fin dag!

/Kenneth

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mera här!

Vi bygger orangeri, del 2

Vi bygger orangeri, del 2

  Vi fortsätter vårt orangeribygge! Ni som missade del 1 kan läsa den genom att klicka här!...

Handla här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0