Trädgårdsdag på torpet

aug 14, 2020 | Evenemang, Sandborgs Trädgård, Torparträdgård

Den 18:e juli var det Öppen Trädgård på Sandborgs Trädgård. Jag hade planerat att vara med i tidningen Lands Öppna Trädgård, men den blev inställd pga corona pandemin. Så vi beslöt att köra i alla fall. Och visst, lite nervöst var det om folk skulle hitta hit och om det fanns något intresse för Öppen Trädgård detta ovanliga år.

Men det kom folk, ja det kom mycket folk! Det kom så mycket folk att praktiskt taget alla växter tog slut och fikat räckte tyvärr inte till alla. Men det tar vi till oss, det är bara att baka mera och producera mera växter till nästa gång. Extra roligt var det att folk visade ett sånt intresse för våra egenodlade perenner.

Maria Andersson, min kollega från Zetas en gång i tiden, var även här och tillsammans  hade vi ett trädgårdssamtal om bi- och fjärilsväxter och hur viktigt det är att vi trädgårdsmänskor försöker bidra med mat till bin. Intresset var stort och och många frågor blev det. Det är många trådar att dra i när man anordnar Öppen Trädgård. Men allt jobb är värt. Man får så mycket uppskattning av besökarna. Jag vill också tacka mina vänner som ställde upp och hjälpte till och avlastade mig så att jag hann prata med de flesta som besökte oss.

Handla här!

Läs mera här!

En trädgård växer fram

En trädgård växer fram

Att utveckla en trädgård   Ni som har följt mig på bloggen och på instagram vet redan att vi...

Så lyckas du med vallmo

Så lyckas du med vallmo

Papaver - vallmo   Poppy I love you! Finns det något mera romantiskt än vallmo. Denna skira...

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0