I dessa tider med restriktioner vem vi träffar och vart och hur vi reser är det ändå skönt att vi kan plocka fram våra minnen. Bilden är från Hidcote manor, en underbar trädgård som jag besökte när jag var på en trädgårdsresa i England för ett antal år sedan. Själva huset var inte speciellt, men trädgården! Den är uppbyggd av många rum där varje rum hade sitt eget tema.
Nedan hittar du en länk till Hidcote manor om ni är intresserade av mera information. 

https://www.nationaltrust.org.uk/hidcote

 

Något som jag blev väldigt imponerad av är hur fina häckar och formklippta buskar som finns i alla trädgårdar. Det är något som engelsmännen är mycket duktiga på.

Jag kan varmt rekommendera en trädgårdsresa till England. Jag var och såg flera trädgårdar i Oxford området, men egentligen kan du välja vilken del av landet; det finns hur många trädgårdar som helst att besöka. Folk är verkligen intresserade av trädgårdar och det kan bli lite trångt på vissa ställen. Men vad gör det, trädgårdsfolk är i allmänhet ett tålmodigt släkte.

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Håll dig uppdaterad om vad som är aktuellt i trädgården, få perenntips, inspiration, trädgårdsresmål och ett och annat recept från torpets kök!

Du är nu prenumerant på vårt nyhetsbrev!