Trädgårdsplanering

jan 27, 2020 | Perenner, Sandborgs Trädgård, Torparträdgård

Börja trädgårdsplanera redan nu!

Jag har redan beställt dahliaknölar och barrotade perenner inför trädgårdssäsongen. Jag har inte testat att köpa barrotade perenner tidigare, så det blir spännande. Eftersom jag har en torparträdgård har jag valt traditionella torparväxter; akleja, stockrosor och dagliljor. Dahliasorten är en nyhet för mig; Dahlia Hart’s Dr McMurray. Den ska kombineras med jätteverbena i en stor kopparkittel.

Perennsorterna som jag har köpt är:
Stockrosen Alcea rosea ’Chater’s Double Rose’
Akleja Aquilegia vulgaris ’Winky Double Rose and White’
Daglilja Hemerocallis ’Crimson Pirate’
Daglilja Hemerocallis ’Bogeyman’

Lycka till med era inköp!

 

Handla här!

Läs mera här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0