Pyssel: stjärna av bakplåtspapper

nov 11, 2022 | Pyssel

julpyssel | Sandborgs trädgård

 

Stjärna av bakplåtspapper

 

Kan det bli enklare och finare? Jag tror inte det. På en kort stund har du tillverkat flera stycken. Och du behöver inte massor med material. Materialet till dessa brukar redan finnas hemma och dessutom ett billigt julpynt! Du behöver:

3 stycken klippta bitar av bakplåtspapper 14 x 14 cm
Snöre att hänga upp stjärnorna i (jag tog ett guldsnöre)
Sax
Ett bra lim

Börja med att vika dina pappersbitar så som på filmen, och sedan klipp ändarna och vik biten som ett dragspel. Vik ihop på mitten och limma. Sedan limmar du ihop alla bitar och vips har den en fin stjärna! Detta måste du prova. Jag tillverkar många till orangeriet för juldekoration.

Klicka på filmen nedan för att se hur du ska göra!

Lycka till med att julpynta!

 

Handla här!

Läs mera här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0