Pyssel : pappersstjärna av påsar

nov 11, 2022 | Pyssel

pappersstjärna | Sandborgs Trädgård

 

Papperspåsestjärna!

 

Vill du göra en större stjärna så är denna ett bra alternativ. Och fort går det är göra den. Fantastik fin att hänga upp med andra mindre stjärnor, exempelvis bakplåtspappersstjärnan. Hur du gör tillverkar en sådan kan du se här!

Till papperspåsestjärnan behöver du:

7 stycken papperspåsar
Lim
Sax
Snöre

Du börjar  med att limma ihop alla påsar i nedre kanten och på mitten av påsen, du stryker ut limmet som ett T. Klipp sedan önskat mönster. Låt limmet torka och därefter vecklar du ut den och limmar ihop den. Tadaa! Du har gjort en stjärna.

Kolla in filmen ned för att se alla steg. Lycka till med ditt pyssel!

 

Handla här!

Läs mera här!

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0